Omschrijving
Unieke kans!
Per 1 januari 2025 voor tijdelijke verhuur beschikbaar een slagerij/ verssnijderij met verschillende koel-vriescellen, goederenontvangst, expeditieruimte (totaal ca. 2.000 m2).
Op de verdieping bevinden zich ruime omkleedruimtes met lockers, douches en toiletten, alsmede twee kantoorkamers en verblijfs-/ontvangstruimte en is er plaats voor opslag van verpakkingsmaterialen. (totaal ca. 700 m2). Fietsenstalling en parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
HACCP - Risicobeheersing in de voedselketen
De slagerij/verssnijderij is thans nog actief in gebruik, voldoet aan de wettelijke hygiënevoorschriften en beschikt over een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek. Er zijn vastgestelde controlepunten voor de veiligheid van vleesproducten.
Naast de slagerij/verssnijderij is een vleesafdeling met koel-vriesapparatuur ter grootte van ca. 590 m2.
Staat van oplevering:
Huidige staat exclusief snij-/vleesverwerkingsapparatuur, snijbanken, kratten, rolcontainers, pallets etc.
Bijzonderheden:
- Er heeft eerder een warme productie keuken in de locatie gezeten. Met enige interne aanpassingen weer realiseerbaar;
- Deelverhuur bespreekbaar;
- Extra kantoorruimte mogelijk;
- Voorbehoud gunning;
- In verband met de herontwikkeling van het terrein is de huurtermijn flexibel, doch uiterlijk tot 1 december 2026;
- Huurprijs en servicekosten, waaronder onderhoud koel-/vriesinstallaties in overleg.
Per 1 januari 2025 voor tijdelijke verhuur beschikbaar een slagerij/ verssnijderij met verschillende koel-vriescellen, goederenontvangst, expeditieruimte (totaal ca. 2.000 m2).
Op de verdieping bevinden zich ruime omkleedruimtes met lockers, douches en toiletten, alsmede twee kantoorkamers en verblijfs-/ontvangstruimte en is er plaats voor opslag van verpakkingsmaterialen. (totaal ca. 700 m2). Fietsenstalling en parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
HACCP - Risicobeheersing in de voedselketen
De slagerij/verssnijderij is thans nog actief in gebruik, voldoet aan de wettelijke hygiënevoorschriften en beschikt over een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek. Er zijn vastgestelde controlepunten voor de veiligheid van vleesproducten.
Naast de slagerij/verssnijderij is een vleesafdeling met koel-vriesapparatuur ter grootte van ca. 590 m2.
Staat van oplevering:
Huidige staat exclusief snij-/vleesverwerkingsapparatuur, snijbanken, kratten, rolcontainers, pallets etc.
Bijzonderheden:
- Er heeft eerder een warme productie keuken in de locatie gezeten. Met enige interne aanpassingen weer realiseerbaar;
- Deelverhuur bespreekbaar;
- Extra kantoorruimte mogelijk;
- Voorbehoud gunning;
- In verband met de herontwikkeling van het terrein is de huurtermijn flexibel, doch uiterlijk tot 1 december 2026;
- Huurprijs en servicekosten, waaronder onderhoud koel-/vriesinstallaties in overleg.
Kaart
Kaart laden...
Kadastrale grens
Bebouwing
Reistijd
Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.