Omschrijving
Afmetingen:
Type A: Begane grond circa 75 m² b.v.o.
- breedte ca. 7,50 m bruto
- diepte ca. 10,0 m bruto
- hoogte ca. 6,50 m bruto
bedrijfsdeur ca. 3,60 m x 4,80 m (b x h)
Isolatiewaarden:
Wand Rc 3,7 m²K/W
Dak Rc 3,7 m²K/W
Begane grond vloer:
Vloerbelasting max. 1250 kg/m² (geen puntbelasting)
Afwerking Monolithisch afgewerkte betonvloer
Aansluiting elektra aansluitwaarde 3 x 25 Amp.
Omschrijving object/locatie:
Op het bedrijventerrein ’De Marslanden D’ te Zwolle zal op de locatie Curieweg 16 een nieuw bedrijfsverzamelgebouw worden gerealiseerd. Na verwachting is dit gebouw gereed na de zomer van 2025.
In dit nieuw te bouwen gebouw zijn nog enkele units beschikbaar voor de verkoop. Het betreft een ruimte met een begane grondvloer van circa 75 m². Vanwege de totale bruto hoogte van circa 6.50 meter is het pand zeer geschikt om zelf een verdiepingsvloer in aan te brengen waardoor het totale gebruiksoppervlakte kan worden verdubbeld.
De hal wordt uitgevoerd met een royale overheaddeur voorzien van daglichtsegmenten. Daarnaast is er een separate toegangsdeur met dubbel bovenlicht waardoor eventuele afsplitsing van de verdieping en begane grond denkbaar is.
De bedrijfshal is dan ook zeer geschikt voor de opslag van diverse producten, maar ook als stalling van (hoge) campers en oldtimers etc.
Indeling:
Het pand wordt als casco gebouwd en opgeleverd als één grote ruimte. De toekomstige eigenaar kan deze dus nog geheel naar eigen wensen en inzicht afbouwen.
Bereikbaarheid:
Het terrein van De Marie Curie I en II beschikt over totaal 3 in-/uitritten.
Parkeren:
Voor unit A geldt;
Er is conform het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen (> 1 p.p. per unit). Het betreft hier gemeenschappelijk parkeren op het terrein van het complex.
De units worden casco opgeleverd op basis van de volgende punten:
• Licht bedienbare overheaddeuren (hand bediend)
• Overheaddeur voorzien van daglichtsegmenten
• Separate loopdeur met 2 bovenlichten
• Begane grondvloer uitgevoerd in beton
• Meterkast voor elektra (3x25A) en water aansluiting (aansluitkosten op het Net voor eigen rekening)
• De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde ‘geïsoleerde sandwichpanelen’ in kleur
• Kunststof/houten buitenkozijnen
• Schuimblusser
Voor meer en uitgebreidere informatie wordt verwezen naar de technische informatie van De Marne Vastgoed.
Bestemming:
Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Marslanden’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op omgevingswet.overheid.nl.
De omgevingsvergunning wordt voor het gehele bedrijfsverzamelgebouw aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:
- Lichte industriefunctie categorie 1 (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt).
- Het gebouw is onverwarmd. Dit wil zeggen dat de bedrijfsunits conform de regelgeving niet gebruikt mogen worden als kantoor, werkplaats, winkel, showroom of aanverwante gebruiksfuncties. Daarnaast gelden er voor het gebruik als kantoor of werkplaats ook verhoogde normen voor isolatie en ventilatie.
De bedrijfsunits kunnen uitstekend gebruikt worden voor:
- Opslag;
- Stallingsruimte;
- Hobbyruimte;
- Een bureau met een computer is toegestaan
VvE:
Om u als eigenaar te ontzorgen, wordt het pand verkocht als appartementsrecht en wordt er een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van alle eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor toekomstig onderhoud. Ook zorgt de VvE ervoor dat er een collectieve verzekering wordt afgesloten, dit is beter en goedkoper.
Omschrijving verkoop:
Aanvaarding:
De planning is dat kwartaal 1-2025 wordt gestart met de bouw van het complex. De verwachte oplevering is omstreeks kwartaal 3- 2025.
Opleveringsniveau:
De unit wordt opgeleverd in de nieuwe casco bouwkundige staat en in de uitvoering zoals deze door de Marne Vastgoed in een technische omschrijving is vastgelegd. Zodra de definitieve opleveringsdatum bekend is, wordt u hiervan in kennis gesteld en kunt u het pand van binnen en buiten beoordelen voorafgaand aan de sleuteloverdracht. Nadat de volledige koop-/aanneemsom door de koper is voldaan wordt de sleutel overgedragen.
Koop-/aanneemsom:
Unit A: v.a. € 174.500 vrij op naam, te vermeerderen met btw.
Let op, dit betreft alleen units 12, 16 en 17.
U betaald dus geen 10,4% overdrachtsbelasting!
Ook de kosten voor de makelaar en de notaris t.b.v. het leveren van het pand zitten bij de koopsom inbegrepen.
Naast de koop-/aanneemsom is de koper eenmalig een vergoeding verschuldigd voor het aansluiten van het pand op de nutsvoorzieningen elektra en water. Deze kosten bedragen totaal € 3.250,- te vermeerderen met btw en worden verrekend bij de notaris ten tijde van de eigendomsoverdracht van de grond.
Btw:
De koopsom wordt verhoogd met btw. Deze wordt doorberekend aan de koper. Bent u btw-ondernemer dan kunt u de btw uiteraard verrekenen in uw btw-aangifte.
Overeenkomst:
Bij het sluiten van de koop wordt een koop-/aannemingsovereenkomst opgemaakt door de verkopende partij conform het model van De Marne Vastgoed. Betaling van het koopgedeelte (overdracht van de grond) vindt plaats via de projectnotaris. De kosten voor het bouwen van het pand (de aanneemsom) wordt in 6 termijnen ten tijde van de bouw door de koper voldaan.
Waarborgsom:
Als zekerheid tot nakoming van de gemaakte afspraken dient u binnen 5 werkdagen na ondertekening van de koopakte een waarborgsom te grootte van 10% van de koopsom op de derde rekening van het notariskantoor. Deze waarborgsom wordt met de koopsom verrekend ten tijde van de overdracht. In plaats van een waarborgsom behoort het stellen van een bankgarantie t.g.v. het beoogde bedrag bij de zakendoende notaris eventueel ook tot de mogelijkheid. Vraagt u naar de voorwaarden.
Technische Omschrijving (project Marie Curie I en II; De Marne Vastgoed):
Grondwerk/ fundering:
Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald.
Draagconstructie:
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens de berekening en tekening van de constructeur. Elke basis bedrijfsunit wordt kolomvrij overspannen. De staalconstructie is gezandstraald en vervolgens voorzien van een gepoedercoate dekkende verflaag. Ten behoeve van de stabiliteit wordt op aangeven van de constructeur in enkele zijgevels kruisschoren en in het dak windverbanden opgenomen. Eventuele beschadigingen die tijdens de bouw kunnen ontstaan worden in het werk handmatig bijgewerkt. Daarbij kunnen mogelijk kleurverschillen optreden.
Bedrijfsvloer:
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloer- belasting van 1250 kg/m2. Als gevolg van droog- of verhardingskrimp of invloeden van buitenaf kan de betonvloer lichte scheurvorming vertonen. Deze scheurvorming doet niets af aan de degelijkheid en constructieve veiligheid van het gebouw.
Vloerafwerking:
De eerder omschreven begane grondvloer zal monolithisch worden afgewerkt.
Gevels:
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,7 m2K/W. Deze verticale panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer.
Binnenwanden:
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen. De ruimte tussen de binnenwanden het dak wordt opgevuld met een cannalure vulling. Eventuele beschadigingen aan de scheidingswanden worden indien mogelijk gerepareerd, waarbij verschil in kleur kan optreden. Lichte oneffenheden worden getolereerd.
Buitenkozijnen en deuren:
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof of hout en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De houten kozijnen en-of belegstukken worden gegrond opgeleverd. De overheaddeuren van de afzonderlijke bedrijfsunits worden vervaardigd van geïsoleerd verzinkt stalen sandwichpanelen in kleur. Deze deuren zijn handbediend.
De overheaddeuren hebben een breedte van ca. 3,60 meter en zijn ca. 4,80 meter hoog. Alle bedrijfsunits zijn standaard voorzien van een loopdeur naast de overheaddeur.
Dakconstructie:
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit verzinkt stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en isolatie (totale Rc- waarde van 3,7 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een lichte kleur PVC dakbedekking of gelijkwaardig en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking, mits periodiek onderhoud wordt uitgevoerd een en ander als beschreven in het certificaat van het dakdekkersbedrijf. De dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate plaatstalen afdekkappen. De daken zijn berekend op een extra belasting ten behoeve van eventuele zonnepanelen van 20 kg/m2.
Reclame uitingen:
Reclame uitingen kunnen, na oplevering, door de koper zelf worden aangebracht. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen. Reclame-uitingen kunnen op de gevel in het daarvoor bestemde vak conform geveltekening met een 'sticker' worden aangebracht.
Timmerwerken:
De meterkast wordt afgewerkt met multiplex, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.
In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht ten behoeve van elektriciteit, water, data-aansluiting; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.
De stalen onderdelen van de hoofddraagconstructie worden waar nodig volgens voorschriften van de brandweer brandwerend bekleed.
Riolering:
De riolering wordt uitgevoerd in slagvast PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten conform de geldende voorschriften van de gemeente. De hemelwaterafvoeren ten behoeve van het platte dak gaan binnendoor in het bedrijfsverzamelgebouw. Het afvoeren van het vuilwater en het he
Type A: Begane grond circa 75 m² b.v.o.
- breedte ca. 7,50 m bruto
- diepte ca. 10,0 m bruto
- hoogte ca. 6,50 m bruto
bedrijfsdeur ca. 3,60 m x 4,80 m (b x h)
Isolatiewaarden:
Wand Rc 3,7 m²K/W
Dak Rc 3,7 m²K/W
Begane grond vloer:
Vloerbelasting max. 1250 kg/m² (geen puntbelasting)
Afwerking Monolithisch afgewerkte betonvloer
Aansluiting elektra aansluitwaarde 3 x 25 Amp.
Omschrijving object/locatie:
Op het bedrijventerrein ’De Marslanden D’ te Zwolle zal op de locatie Curieweg 16 een nieuw bedrijfsverzamelgebouw worden gerealiseerd. Na verwachting is dit gebouw gereed na de zomer van 2025.
In dit nieuw te bouwen gebouw zijn nog enkele units beschikbaar voor de verkoop. Het betreft een ruimte met een begane grondvloer van circa 75 m². Vanwege de totale bruto hoogte van circa 6.50 meter is het pand zeer geschikt om zelf een verdiepingsvloer in aan te brengen waardoor het totale gebruiksoppervlakte kan worden verdubbeld.
De hal wordt uitgevoerd met een royale overheaddeur voorzien van daglichtsegmenten. Daarnaast is er een separate toegangsdeur met dubbel bovenlicht waardoor eventuele afsplitsing van de verdieping en begane grond denkbaar is.
De bedrijfshal is dan ook zeer geschikt voor de opslag van diverse producten, maar ook als stalling van (hoge) campers en oldtimers etc.
Indeling:
Het pand wordt als casco gebouwd en opgeleverd als één grote ruimte. De toekomstige eigenaar kan deze dus nog geheel naar eigen wensen en inzicht afbouwen.
Bereikbaarheid:
Het terrein van De Marie Curie I en II beschikt over totaal 3 in-/uitritten.
Parkeren:
Voor unit A geldt;
Er is conform het bestemmingsplan voorzien in voldoende parkeerplaatsen (> 1 p.p. per unit). Het betreft hier gemeenschappelijk parkeren op het terrein van het complex.
De units worden casco opgeleverd op basis van de volgende punten:
• Licht bedienbare overheaddeuren (hand bediend)
• Overheaddeur voorzien van daglichtsegmenten
• Separate loopdeur met 2 bovenlichten
• Begane grondvloer uitgevoerd in beton
• Meterkast voor elektra (3x25A) en water aansluiting (aansluitkosten op het Net voor eigen rekening)
• De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde ‘geïsoleerde sandwichpanelen’ in kleur
• Kunststof/houten buitenkozijnen
• Schuimblusser
Voor meer en uitgebreidere informatie wordt verwezen naar de technische informatie van De Marne Vastgoed.
Bestemming:
Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Marslanden’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op omgevingswet.overheid.nl.
De omgevingsvergunning wordt voor het gehele bedrijfsverzamelgebouw aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:
- Lichte industriefunctie categorie 1 (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt).
- Het gebouw is onverwarmd. Dit wil zeggen dat de bedrijfsunits conform de regelgeving niet gebruikt mogen worden als kantoor, werkplaats, winkel, showroom of aanverwante gebruiksfuncties. Daarnaast gelden er voor het gebruik als kantoor of werkplaats ook verhoogde normen voor isolatie en ventilatie.
De bedrijfsunits kunnen uitstekend gebruikt worden voor:
- Opslag;
- Stallingsruimte;
- Hobbyruimte;
- Een bureau met een computer is toegestaan
VvE:
Om u als eigenaar te ontzorgen, wordt het pand verkocht als appartementsrecht en wordt er een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van alle eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor toekomstig onderhoud. Ook zorgt de VvE ervoor dat er een collectieve verzekering wordt afgesloten, dit is beter en goedkoper.
Omschrijving verkoop:
Aanvaarding:
De planning is dat kwartaal 1-2025 wordt gestart met de bouw van het complex. De verwachte oplevering is omstreeks kwartaal 3- 2025.
Opleveringsniveau:
De unit wordt opgeleverd in de nieuwe casco bouwkundige staat en in de uitvoering zoals deze door de Marne Vastgoed in een technische omschrijving is vastgelegd. Zodra de definitieve opleveringsdatum bekend is, wordt u hiervan in kennis gesteld en kunt u het pand van binnen en buiten beoordelen voorafgaand aan de sleuteloverdracht. Nadat de volledige koop-/aanneemsom door de koper is voldaan wordt de sleutel overgedragen.
Koop-/aanneemsom:
Unit A: v.a. € 174.500 vrij op naam, te vermeerderen met btw.
Let op, dit betreft alleen units 12, 16 en 17.
U betaald dus geen 10,4% overdrachtsbelasting!
Ook de kosten voor de makelaar en de notaris t.b.v. het leveren van het pand zitten bij de koopsom inbegrepen.
Naast de koop-/aanneemsom is de koper eenmalig een vergoeding verschuldigd voor het aansluiten van het pand op de nutsvoorzieningen elektra en water. Deze kosten bedragen totaal € 3.250,- te vermeerderen met btw en worden verrekend bij de notaris ten tijde van de eigendomsoverdracht van de grond.
Btw:
De koopsom wordt verhoogd met btw. Deze wordt doorberekend aan de koper. Bent u btw-ondernemer dan kunt u de btw uiteraard verrekenen in uw btw-aangifte.
Overeenkomst:
Bij het sluiten van de koop wordt een koop-/aannemingsovereenkomst opgemaakt door de verkopende partij conform het model van De Marne Vastgoed. Betaling van het koopgedeelte (overdracht van de grond) vindt plaats via de projectnotaris. De kosten voor het bouwen van het pand (de aanneemsom) wordt in 6 termijnen ten tijde van de bouw door de koper voldaan.
Waarborgsom:
Als zekerheid tot nakoming van de gemaakte afspraken dient u binnen 5 werkdagen na ondertekening van de koopakte een waarborgsom te grootte van 10% van de koopsom op de derde rekening van het notariskantoor. Deze waarborgsom wordt met de koopsom verrekend ten tijde van de overdracht. In plaats van een waarborgsom behoort het stellen van een bankgarantie t.g.v. het beoogde bedrag bij de zakendoende notaris eventueel ook tot de mogelijkheid. Vraagt u naar de voorwaarden.
Technische Omschrijving (project Marie Curie I en II; De Marne Vastgoed):
Grondwerk/ fundering:
Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald.
Draagconstructie:
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens de berekening en tekening van de constructeur. Elke basis bedrijfsunit wordt kolomvrij overspannen. De staalconstructie is gezandstraald en vervolgens voorzien van een gepoedercoate dekkende verflaag. Ten behoeve van de stabiliteit wordt op aangeven van de constructeur in enkele zijgevels kruisschoren en in het dak windverbanden opgenomen. Eventuele beschadigingen die tijdens de bouw kunnen ontstaan worden in het werk handmatig bijgewerkt. Daarbij kunnen mogelijk kleurverschillen optreden.
Bedrijfsvloer:
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloer- belasting van 1250 kg/m2. Als gevolg van droog- of verhardingskrimp of invloeden van buitenaf kan de betonvloer lichte scheurvorming vertonen. Deze scheurvorming doet niets af aan de degelijkheid en constructieve veiligheid van het gebouw.
Vloerafwerking:
De eerder omschreven begane grondvloer zal monolithisch worden afgewerkt.
Gevels:
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,7 m2K/W. Deze verticale panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer.
Binnenwanden:
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen. De ruimte tussen de binnenwanden het dak wordt opgevuld met een cannalure vulling. Eventuele beschadigingen aan de scheidingswanden worden indien mogelijk gerepareerd, waarbij verschil in kleur kan optreden. Lichte oneffenheden worden getolereerd.
Buitenkozijnen en deuren:
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof of hout en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De houten kozijnen en-of belegstukken worden gegrond opgeleverd. De overheaddeuren van de afzonderlijke bedrijfsunits worden vervaardigd van geïsoleerd verzinkt stalen sandwichpanelen in kleur. Deze deuren zijn handbediend.
De overheaddeuren hebben een breedte van ca. 3,60 meter en zijn ca. 4,80 meter hoog. Alle bedrijfsunits zijn standaard voorzien van een loopdeur naast de overheaddeur.
Dakconstructie:
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit verzinkt stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en isolatie (totale Rc- waarde van 3,7 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een lichte kleur PVC dakbedekking of gelijkwaardig en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking, mits periodiek onderhoud wordt uitgevoerd een en ander als beschreven in het certificaat van het dakdekkersbedrijf. De dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate plaatstalen afdekkappen. De daken zijn berekend op een extra belasting ten behoeve van eventuele zonnepanelen van 20 kg/m2.
Reclame uitingen:
Reclame uitingen kunnen, na oplevering, door de koper zelf worden aangebracht. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen. Reclame-uitingen kunnen op de gevel in het daarvoor bestemde vak conform geveltekening met een 'sticker' worden aangebracht.
Timmerwerken:
De meterkast wordt afgewerkt met multiplex, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.
In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht ten behoeve van elektriciteit, water, data-aansluiting; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.
De stalen onderdelen van de hoofddraagconstructie worden waar nodig volgens voorschriften van de brandweer brandwerend bekleed.
Riolering:
De riolering wordt uitgevoerd in slagvast PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten conform de geldende voorschriften van de gemeente. De hemelwaterafvoeren ten behoeve van het platte dak gaan binnendoor in het bedrijfsverzamelgebouw. Het afvoeren van het vuilwater en het he
Kaart
Kaart laden...
Kadastrale grens
Bebouwing
Reistijd
Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.