This business property on funda in business: https://www.fundainbusiness.nl/43855102
Franse Kampweg 36-38 1406 NW Bussum
Rental price on request
Description
Unieke kans!
Per 1 januari 2025 voor tijdelijke verhuur beschikbaar een slagerij/ verssnijderij met verschillende koel-vriescellen, goederenontvangst, expeditieruimte (totaal ca. 2.000 m2).
Op de verdieping bevinden zich ruime omkleedruimtes met lockers, douches en toiletten, alsmede twee kantoorkamers en verblijfs-/ontvangstruimte en is er plaats voor opslag van verpakkingsmaterialen. (totaal ca. 700 m2). Fietsenstalling en parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
HACCP - Risicobeheersing in de voedselketen
De slagerij/verssnijderij is thans nog actief in gebruik, voldoet aan de wettelijke hygiënevoorschriften en beschikt over een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek. Er zijn vastgestelde controlepunten voor de veiligheid van vleesproducten.
Naast de slagerij/verssnijderij is een vleesafdeling met koel-vriesapparatuur ter grootte van ca. 590 m2.
Staat van oplevering:
Huidige staat exclusief snij-/vleesverwerkingsapparatuur, snijbanken, kratten, rolcontainers, pallets etc.
Bijzonderheden:
- Er heeft eerder een warme productie keuken in de locatie gezeten. Met enige interne aanpassingen weer realiseerbaar;
- Deelverhuur bespreekbaar;
- Extra kantoorruimte mogelijk;
- Voorbehoud gunning;
- In verband met de herontwikkeling van het terrein is de huurtermijn flexibel, doch uiterlijk tot 1 december 2026;
- Huurprijs en servicekosten, waaronder onderhoud koel-/vriesinstallaties in overleg.
Per 1 januari 2025 voor tijdelijke verhuur beschikbaar een slagerij/ verssnijderij met verschillende koel-vriescellen, goederenontvangst, expeditieruimte (totaal ca. 2.000 m2).
Op de verdieping bevinden zich ruime omkleedruimtes met lockers, douches en toiletten, alsmede twee kantoorkamers en verblijfs-/ontvangstruimte en is er plaats voor opslag van verpakkingsmaterialen. (totaal ca. 700 m2). Fietsenstalling en parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
HACCP - Risicobeheersing in de voedselketen
De slagerij/verssnijderij is thans nog actief in gebruik, voldoet aan de wettelijke hygiënevoorschriften en beschikt over een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek. Er zijn vastgestelde controlepunten voor de veiligheid van vleesproducten.
Naast de slagerij/verssnijderij is een vleesafdeling met koel-vriesapparatuur ter grootte van ca. 590 m2.
Staat van oplevering:
Huidige staat exclusief snij-/vleesverwerkingsapparatuur, snijbanken, kratten, rolcontainers, pallets etc.
Bijzonderheden:
- Er heeft eerder een warme productie keuken in de locatie gezeten. Met enige interne aanpassingen weer realiseerbaar;
- Deelverhuur bespreekbaar;
- Extra kantoorruimte mogelijk;
- Voorbehoud gunning;
- In verband met de herontwikkeling van het terrein is de huurtermijn flexibel, doch uiterlijk tot 1 december 2026;
- Huurprijs en servicekosten, waaronder onderhoud koel-/vriesinstallaties in overleg.
Features
Transfer of ownership
- Rental price
- Rental price on request
- Listed since
-
- Status
- Available
- Acceptance
- Available in consultation
Construction
- Main use
- Industrial unit
- Building type
- Resale property
- Construction period
- 1991-2000
Surface areas
- Area
- 3,290 m²
- Industrial unit area
- 3,240 m²
- Office area
- 50 m²
Layout
- Number of floors
- 1 floor
- Facilities
- Loading bays, overhead doors, toilet and pantry
Energy
- Energy label
- E 1.47
Surroundings
- Location
- Business park